Groene wanden in uw kantoor

30 april 2019

Groene wand in uw kantoor,

Als planten de akoestiek verbeteren en symptomen van het Sick Buidling Sydnrome verminderen, dan moeten ze haast toch ook wel de prestaties op de werkvloer verhogen? Dat doen ze ook! Zoals al eerder genoemd heeft groen een herstellen vermogen op de hersenen. Onderzoek toont aan dat mensen in de nabijheid dus minder stress voelen en ook minder snel vermoeid raken. Het blijkt dat in kantoren met planten de klachten over hoesten, vermoeidheid en een droge en jeukende huid dalen.

Natuurlijk zal er op sommige uitkomsten wel wat aan te merken zijn, maar wat wel boven water blijft is dat planten een positief effect hebben op werknemers. De akoestiek verbeterd en ook visueel draagt het groen zijn steentje bij. Werknemers hebben minder gezondheidsklachten, werken in een betere luchtkwaliteit en voelen zich prettiger in een omgeving met groen.

Procap in Utrecht heeft 4 mobiele scheidingswanden laten plaatsen en zijn er zeer tevreden en men ondervind ook direct alle voordelen van meer geconcentreed groen in kantoor.

Bron: Joris Bunschoten


‹ Terug naar overzicht


Neem contact met ons op
Bellen of mailen kan direct