Gevelbeplanting: blader door de mogelijkheden

11 februari 2019

Gevels zijn van oudsher kenmerkend voor de Nederlandse bouwstijl. Zoals u in veel oude Nederlandse binnensteden kunt zien, hebben gevels nog altijd een onderscheidend vermogen. Denk bijvoorbeeld aan de trapgevels, halsgevels en klokgevels die nog een prominente plek in het stadsbeeld innemen. Een gevel geeft een gebouw karakter en zorgt voor een unieke uitstraling. The Vertical Planting Specialist steekt gevels graag in een nieuw, modern jasje. Met duurzame gevelbeplanting.

Gevelbeplanting heeft een geweldig effect op de look van een gebouw. Waar de beplanting in eerste instantie alleen geassocieerd werd met klimplanten, zijn de mogelijkheden tegenwoordig veel groter. Met de juiste beplantingskeuzes maakt u met gevelbeplanting een fraai pronkstuk van uw gebouw.

Oneindige mogelijkheden gevelbeplanting

The Vertical Planting Specialist is voortdurend bezig met het testen van nieuwe producten op het gebied van beplantingskeuzes en kleuren. Deze expertise heeft ertoe geleid dat wij een bijna oneindig aantal mogelijkheden kunnen bieden voor uw gevelbeplanting. Afhankelijk van uw wensen bieden we een grote verscheidenheid aan planten om spectaculaire designs en kleurencombinaties te creëren. De ontwerpmogelijkheden van gevelbeplanting worden eigenlijk alleen begrensd door uw verbeelding.

Om u een goed beeld te geven van beplantingskeuzes en kleurencombinaties, laten wij u graag voorbeelden zien van onze projecten. Klik hier om de voorbeelden te bekijken.

Gevelbeplanting voor elk seizoen

In onze gevelbeplanting-designs houden we altijd rekening met verschillende factoren. Dit gaat verder dan alleen het gebouw. We houden bijvoorbeeld ook rekening met het klimaat. Op deze manier kunt u lang plezier hebben van de beplanting.

Bent u op zoek naar stralende gevelbeplanting vol seizoenskleuren? Of wilt u juist prachtige winterbestendige gevelbeplanting vol karaktervolle groene kleuren? Als het klimaat het toestaat, zijn de mogelijkheden oneindig. Wist u dat dan het zelfs mogelijk is om gevelbeplanting aan te bieden waarvan de kleuren mee veranderen met het seizoen? Zo wordt u elk seizoen weer opnieuw verrast met een unieke creatie aan uw gevel.

Gevelbeplanting professioneel onderhouden

Onze service stopt niet na de beplanting van de gevelbeplanting. De gevelbeplanting wordt uitgerust met sensoren, zodat wij de staat van uw gevel op afstand in de gaten kunnen houden. Via constante metingen kijken we onder andere naar de aanvoer van water, voedingsniveaus, regenval en vorst. In combinatie met een ingebouwd waterirrigatiesysteem zorgen wij dat uw gevelbeplanting lang meegaat en zijn ‘wow-effect’ niet verliest. Daarom kunnen wij ook een garantie van 10 jaar geven op onze gevelbeplanting.

Maak van uw gebouw uw visitekaartje met gevelbeplanting

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van gevelbeplanting of heeft u vragen over de mogelijkheden van gevelbeplanting? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot specialist op het gebied van advies, beplantingsplannen, levering en installatie. Wij denken dan ook graag met u mee en kunnen u voorzien van een advies op maat.


‹ Terug naar overzicht


Neem contact met ons op
Bellen of mailen kan direct