Gerecyclede plastic flessen

Milieuvriendelijk duurzaam design voor verticale tuinen of groene gevels.

Verticale panelen zijn gemaakt uit 100% gerecyclede plastic flessen. Het creëert een zachte en weelderige stof die niet giftig is, UV-bestendig is en zeer lang mee gaat. Gerecycled kunststof creëert een ideale omgeving voor verticale tuinen dat interieurarchitecten en architecten de keuze geeft boven alle ander materiaal. 

De beplante muur zal haar eigen unieke micro-omgeving creëren. De blootstelling aan de lucht bevordert de efficiënte verdeling van de moleculen in voedingsstoffen en zorgt voor een constante sterke ontwikkeling van planten en opname van gevaarlijke stoffen.

De petvelt-nylon pockets zijn gemonteerd op een recyclebaar, ademend, lichtgewicht kunststof geribbeld paneel dat niet alleen ondersteuning geeft, maar ook de muren beschermt tegen vocht, isoleert en geluidswerend is.

Technische specificaties

  • Petvelt nylon-pockets - hoge treksterkte en veerkracht - superior thermische isolatie en akoestische eigenschappen (0,66 ruisonderdrukking coëfficiënt) - Zal niet scheuren of verweren - hypoallergeen - moth-proof, meeldauw en geurbestendig - bevat geen irriterende of kankerverwekkende stoffen. - Licht en vervormbaar. - brandveilig.
  • Back-board - de backing board is een stevige plastic paneel geëxtrudeerd uit polypropyleen (HDPE). De geribbelde ribben ondersteunen beide oppervlakken, waardoor het licht van gewicht is, sterk en bestand tegen alle weersomstandigheden. Daarnaast is het zowel chemisch, waterbestendig en recyclebaar.
  •  

Bekijk ook het nieuws of bezoek onze contactpagina voor meer informatie.Neem contact met ons op
Bellen of mailen kan direct

Mail ons Direct contact