Groene mobiele scheidingswanden

Groene scheidingswand met tropische beplanting nu op elke locatie mogelijk.

Wij kunnen op elke binnenlocatie een mooie tropische groene scheidingswand creéren met uniek design. Beplanting die groenblijvend is en een rustgevend gevoel zal geven. Door deze tropische planten creëert u een unieke omgeving waardoor de akoestiek, luchtvochtigheid, en luchtzuivering aanzienlijk zal verbeteren. Wij hebben verschillende mogelijkheden om een mooie moving hedge of groene scheidingswand te plaatsen. De scheidingswand kan toegepast worden als roomdivider en is mobiel, geluidsabsorberend en aan twee zijden beplant. De roomdivider heeft heel weinig onderhoud nodig en een hoog estetisch gehalte met haar hoge concentratie aan planten op een klein oppervlakte veel voordelen heeft ten opzichten van lossen planten. Het moderne strakke design maakt dat de groene scheidingswand een echte eyecatcher is voor uw leef en werk omgeving.

Specificaties.

Grootte van de hele wand, Hoogte 180 cm, Lengte 120 cm - Breedte 30 cm. Elke andere hoogte maat op aanvraag mogelijk. Grootte van de witte watertank 80 liter,hoogte 32cm  inclusief wielen lengte 120cm - breedte 30 cm. De watertank is ook in andere kleuren leverbaar, zwart en grijs. Aluminium rooster voor druppel water.Geïntegreerd irrigatie systeem met net snoer. Totaal 60 planten aan twee zijden geplant. Kan ook voor een zijde worden kozen met aan de achterzijde een logo. Aanwezig moet zijn voldoende daglicht en of kunstlicht.

Voordelen onze groene scheidingswand- roomdivider.

Gemakkelijk te onderhouden systeem, geen dure onderhoudscontracten.

• Gebruik van Air so pure luchtzuiverende plant soorten

• Het meest gebruiksvriendelijke systeem.

 • Makkelijk te verplaatsen.

• Geen afvoer bij de roomdivider nodig.

• Roomdivider is na levering direct vol begroeid. 

• mobiele scheidingswanden kunnen kant en klaar worden geplaatst

 

Wij hebben de vele voordelen van een groene scheidingswand, moving hedge, roomdivider even voor u op een rij gezet.

Akoestiek.

Met de groene scheidingswand kunt u twee vliegen in één klap slaan. Niet alleen uit esthetisch oogpunt is het een verrijking voor uw kantoor, ook heeft de groene wand een gunstig effect op de akoestiek in de ruimte. In vergelijking met industriële akoestische wanden is de plantenwand fors in het voordeel. Met het onderzoek van de TU Delft zijn die positieve effecten van de groene wand ruimschoots aangetoond. De cijfers: de bijbehorende coëfficiënt voor geluidsabsorptie ligt tussen 70 en 80 procent. Anders gezegd, in het normale spraakgebied met 500 - 2000 Hz is de score van de Plantenwand optimaal. Ter vergelijking: bestaande akoestische wanden komen niet verder dan 20 tot 50 procent. Bovendien rekent u met de moving hedge niet alleen af met een slechte akoestiek, die oplossing is ook nog eens veel fraaier en natuurlijker.

 Luchtvochtigheid.

De luchtvochtigheid in een kantoor staat direct in relatie met het welbevinden van mensen in die ruimte. Bij een optimale luchtvochtigheid is de arbeidsproductiviteit hoger, zo wijst onderzoek uit. Planten hebben een positieve invloed op de luchtvochtigheid in een ruimte. Die invloed is afhankelijk van de standplaats en het type beplanting. Als vuistregel kunt u hanteren dat de gemiddelde groene scheidingswand op een dag 500 tot 800 cc water per m2 beplantingsoppervlakte verdampt.

Luchtzuivering.

Planten soorten welke bestaan uit speciaal gekozen Air So hebben een zuiverende invloed op de lucht in een kantoor en in huis. Om te kunnen groeien, heeft een plant CO2 nodig. De hoeveelheid schadelijke CO2 in een kantoor of in een woonruimte neemt dus af. Maar er zijn meer schadelijke stoffen waar planten effectief mee afrekenen. Denk aan formaldehyde en ozon. Medewerkers in een kantoor werken daardoor onder gunstiger omstandigheden en voelen zich er prettiger bij. De groene scheidingswand geeft ondersteuning bij dit proces.
Voor meer technische details neemt u gerust contact met ons op. 

Gratis advies.

Het gratis advies bestaat uit:

Kleur en materieelgebruik: Advies welke kleuren, modellen en materialen plantbakken het beste passen in uw ruimte.
Beplantingsadvies welke planten u het beste kunt nemen bijv. grote, soort, kleur.
Verzorgingsadvies na aanschaf hoe u de planten zelf het best kunt verzorgen voor een lange levensduur. Heeft u behoefte aan groene scheidingswanden op kantoor? Neem dan gerust contact met ons op, via het contactformulier . Wij komen graag langs voor een gratis adviesgesprek.

Bekijk ook het nieuws of bezoek onze contactpagina voor meer informatie.