specialisatie

Welkom bij de specialist in verticale tuinen, groene gevels, groene wanden en moswanden het begin van een groene duurzame toekomst...Maak kennis met onze groene gevels en groene wanden en lees meer over hoe wij werken aan een groene toekomst. 
Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden van, groene gevels,verticale tuinen, groene mobiele wanden en klimplant systemen. Wij creëren design voor binnenwanden en installeren duurzame vierseizoenen-gevels buiten. Wij zijn ook gespecialiseerd in verschillende soorten moswanden 100% natuur met Rendiermos, Bolmos, Platmos. Wij bieden onze expertise aan architecten, projectontwikkelaar, overheden, aannemers, hoveniers en eigenaren. Het Vertical Planting Specialist combineert jarenlange ervaring in groene gevels, groene wanden, moswanden en verticale landschapsarchitectuur.

Ons ontwerpteam en installateurs streven naar de beste en modernste designconcepten, ideeën en oplossingen. We zijn in staat om voor specifieke situaties optimale oplossingen aan te dragen en die ons in staat stelt om onze klanten de nieuwste technologieën en onderhoudsprogramma's te kunnen bieden, in combinatie met een uitstekende service.

Wij testen en observeren voortdurend nieuwe producten om te zien wat het beste werkt in verschillende klimaten en omgevingen. Onze substraat manager en plantentelers werken samen om de beste resultaten te behalen voor onze verticale tuinen.

Joris Bunschoten, die met Vertical Planting begon, heeft een achtergrond van meer dan 25 jaar in verticale landschapsarchitectuur en is gespecialiseerd in groene gevels, groene wanden en verticale tuinen. Zijn passie en flair voorgroene gevels en groene wanden ontstond al op jonge leeftijd. Hij had altijd al een liefde voor de verschillende seizoenen en is zich zeer bewust van de noodzaak van veranderingen, en vooral de veranderingen van vandaag de dag. Hij beseft het belang van werken aan een groene toekomst.

"De mogelijkheden worden enkel begrensd door iemands verbeelding!"

Bekijk ook het nieuws of bezoek onze contactpagina voor meer informatie.

 

 Neem contact met ons op
Bellen of mailen kan direct

Mail ons Direct contact